כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

לביבות עץ (1)

לביבות תפוחי עץ

לביבות בריאות, אפויות ומתקתקות. תחליף לקינוח בריא או סתם ארוחת עשר לבי”ס. לא צריך לחכות עד חנוכה…. 

 

מה צריך


3 תפוחי עץ מסוג גרנד.
5 כפות קמח כוסמין מלא.
3 כפיות סילאן או מולסה.
1/4 קליפת לימון מגורדת.
1/4 כפית קינמון.
1 ביצה.
חופן חמוציות או צימוקים.


איך מכינים

1. מערבבים את כל החומרים יחד.
2. מקררים במקרר כחצי שעה.
3. בעזרת הידיים, יוצרים לביבות שטוחות תוך כדי סחיטה של הנוזלים.
4. אופים בתנור בחום של 160 מעלות למשך כ-25 דקות, עד השחמה.
5. מגישים ורואים איך הלביבות נטרפות תוך דקות.

 

בתאבון,
עירית