כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

חומוס (1)

מנצ’יס חומוס

מתכון לנישנוש מלוח מסדנת Restart, סדנא לחיים בריאים וקלילים יותר

מה צריך

חבילת גרגרי חומוס
רצועה של אצת קומבו (לא חובה)
תבלינים שאוהבים בנדיבות – כורכום, כמון, קארי, פפריקה חריפה, חוויג’ מרק, מלח גס, פלפל שחור ועוד
שמן זית

איך מכינים

1. משרים את החומוס
2. מבשלים עד ריכוך בסיר לחץ או בסיר רגיל עם הרבה מים. מומלץ עם אצת קומבו בגודל של 3X3 ס”מ
3. בקערה מערבבים את הגרגרים המבושלים עם התבלינים שאוהבים, מפזרים בתבנית על נייר אפייה ומזלפים מעל שמן זית
4. אופים בתנור למשך 20-25 דקות בחום של 200 מעלות עד השחמה וקריספיות. מערבבים מדי פעם
5. מוציאים, מקררים ומנשנשים.

בתאבון,
עירית