כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

מד חום קטן

קוזו תפוחים להורדת חום

המתכון למשקה קוזו תפוחים, שמאזן חום ומוריד חום גבוה.
מה זה קוזו? אצה עמילנית לבנה בטעם נייטראלי. מסייעת בבעיות עיכול, עצירות, חום וחולשה כללית. בבישול, היא מסמיכה תבשילים.

מה צריך

מה צריך?
2 תפוחי עץ, עדיף ירוקים /או/ מיץ תפוחים טבעי מדולל במים.
3 כוסות מים
½ כפית אבקת קוזו
מים קרים

איך מכינים

1.מבשלים את התפוחים או מיץ התפוחים במים עד רתיחה ומנמיכים את האש.
2.ממיסים את אבקת הקוזו במים הקרים.
3.מוסיפים את הקוזו המדולל למי התפוחים, תוך כדי בחישה.
4.מבשלים עד ריכוך התפוחים ועד שהמים הופכים שקופים.


איך משתמשים?
כל חצי שעה – שעה שותים רבע כוס קוזו חם עד שהחום יורד.

 

לבריאות,
עירית