כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

ירק מעודכן

קציצות ירק דלות קלוריות

ירוק עולה! משתפת אתכם במתכון שלי לקציצות ירק מלאות יתרונות: הן פצצות ברזל, דלות בקלוריות פשוטות להכנה, ניתנות להקפאה, נטולות גלוטן, טובות כארוחת ביניים ואפילו לקחת לטיולים, מנטרלות ריח מהפה ומהגוף וטעימות. איך זה יכול להיות? כל כך הרבה יתרונות בקציצות? הסוד הוא בעלים הירוקים.




מה צריך


 חצי חבילת עלי מנגולד
 חצי חבילת עלי תרד
שלל ירוקים: סלרי, פטרוזליה, חובזה,שמיר, עלי בייבי, עלי סלק.
 1 בצל או כרישה
 3/4 כוס קמח חומוס או קינואה מבושלת
2 ביצים
מלח ופלפל
1 כף שמן זית
קצח

איך מכינים

1. מטגנים את הבצל 
2. שוטפים היטב את הירוקים, מסירים את הגבעולים וקוצצים
3. מערבבים את כל החומרים 
4. יוצרים קציצות ומקפידים על לחיצת העיסה והוצאת הנוזלים
5. מניחים בתבנית, מפזרים קצח מעל
6. אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שהבלילה מוצקה
7. משאירים בתנור כבוי

 

בתאבון,
עירית