כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

תפוח במיסו

תפוח אפוי עם מיסו ושקדיה

תזונה בריאה מחייבת להפסיק לאכול מתוק? ממש לא! 

אפשר לאכול מתוק, פשוט קצת אחרת. תפוח עץ בתנור עם שקדייה ומיסו הוא דוגמה למתוק עם טוויסט. 

קל להכנה, מנה מצויינת כארוחת ביניים וגם כקינוח. 

מה זה מיסו ולמה כדאי לשלב? 
משחה יפנית מסורתית שמיוצרת מהתססת שעורה, אורז או פולי סויה.
עשיר בבחלבונים, ויטמינים ומינרלים. נחשבת כגירסה היפנית לפרוביוטיקה ומועיל לעיכול ולמחזור הדם.

מה צריך


4 תפוחי דלישס
1/2 כפית מיסו מעורבבת עם 2 כפות שקדיה
1 כפית קינמון

 

איך מכינים

  1. מוציאים את הליבה של התפוחים (מרוקנים מצד אחד בלבד – לא מגיעים עד הסוף אלא שומרים על התחתית שלמה).
  2. מחוררים מעט את התפוחים בהיקפם עם מזלג.
  3. ממלאים את פנים התפוחים בתערובת המיסו.
  4. אופים את התפוחים למשך כחצי שעה בחום של 160 מעלות, או עד שהתפוחים רכים ושזופים.

בתאבון,
עירית