כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

חסה מוקפצת

חסה מוקפצת וקישואים

הפתעת סדנאות הניקוי!

משתפת אתכם במתכון האביבי, המפתיע והדיאטטי שהתגלה כלהיט בקרב בוגרי סדנאות הניקוי.

 

מה צריך

6 קישואים עם הקליפה
¼ חסה אמריקאית חתוכה לרצועות
1 בצל בינוני
שמיר קצוץ – כמה שאוהבים
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור

איך מכינים

  1.  מקלפים את הבצל, פורסים לחצאים ואז לפרוסות דקות. מחממים את השמן במחבת גדולה, מאדים את הבצל בשמן עד שמתרכך 
    2. פורסים את הקישואים לפרוסות דקיקות, מוסיפים למחבת, מערבבים היטב ומכסים. מאדים על אש בינונית כ-20 דקות עד שהכול מתרכך ומזהיב מעט.
    3. מוסיפים את החסה החתוכה ומקפיצים במשך דקה.
    4. מוסיפים בסוף את השמיר, המלח והפלפל שחור, מקפיצים דקה נוספת ומכבים את האש.

הפתעה בריאה!