כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

ממרח פסטו תמונה

ממרח פסטו קוטל פרזיטים

ממרח "קוטל" פרזיטים: קנדידה, תולעים..

הרכיבים שבתוכו מחזקים את מערכת החיסון ומחסלים את הפרזיט.

מה צריך

 צרור בזיליקום
3 עלי סלרי
4 שיני שום 
3/4 כוס גרעיני דלעת
1 כוס שמן זית כתית מעולה
קורט מלח 
קורט פלפל שחור גרוס
תוספת לבחירה: טימין, זרעי כוסברה, מנטה, נענע, זעתר, פלפל חריף

 

 

איך מכינים

  1.  תולשים את העלים והגבעולים הרכים 
  2. קוצצים במעבד מזון (אפשר גם ידני)   את כל החומרים ביחד

*ניתן להקפיא בקופסאות קטנות

 בתאבון,
עירית