כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

בצל (1)

מרק בצל סתווי

מרק בצל סתווי ומהיר – מתוך ספר המתכונים המשפחתי שלנו

מעולה לחיזוק מערכת חיסון וייבוש ליחה: שיעול, נזלת

מה צריך

5-6 בצלים בינוניים קצוצים
2 שורש פטרוזיליה קלופים ומגוררים בפומפייה
1 גזר קלוף ומגורר בפומפייה
2-3 פטריות שיטאקי או שמפיניון קצוצות
2 כפות קמח כוסמין
2 ליטר מים קרים
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל
¼ כפית אגוז מוסקט
4-5 פלפל אנגלי
שמן שומשום לטיגון

 

איך מכינים

1. מטגנים את הבצלים בסיר עם מעט שמן שומשום. שומרים ומערבבים עד שהבצל נהיה שקוף
2. מוסיפים את קמח הכוסמין לסיר, תוך כדי ערבוב מוסיפים גם את המים ומביאים לרתיחה
3. מוסיפים את הפטרוזיליה, הגזר והפטריות ומערבבים
4. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה נוספת
5. מבשלים כחצי שעה עד הסמיכות הרצויה

בתאבון,
עירית