כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

ירקות מוקפצים ווק

נבטוטים מוקפצים מכל טוב

הנבטים מתאימים לאנרגיה של האביב, לצמיחה ולהתחדשות. 
כשהזרע הופך לנבט הויטמינים, המינרלים והאנזימים הופכים לזמינים יותר לגוף והגוף. 
הנבטים לבעלי מערכת עיכול רגישה שמתקשה לעכל את הקטניה בצורתה השלמה.
הנבטת הקטניות מקצרת את זמן הבישול .
אחרי שברור למה כדאי להוסיף נבטים לתפריט, מוזמנים לנסות את המתכון המשפחתי שלנו, נבטים מוקפצים בכל טוב
 
 

 

מה צריך

2 גזרים חתוכים לרצועות
2 כוסות שעועית ירוקה חלוטה במים רותחים
1 גבעול בצל ירוק קצוץ
1 בצל גדול חתוך לרצועות
2 שיני שום חתוכות
נבטים מכל הסוגים, ממה שיש בבית
5 עלי נענע
1/3 צרור כוסברה
1 כף שמן שומשום
3 כפות רוטב סויה תמרי
מעט פלפל שחור
פלפל חריף, למי שאוהב
 

 

איך מכינים

1. מחממים שמן שומשום במחבת כבדה
2. מקפיצים הכל יחד חוץ מאשר הנבטים, הנענע והכוסברה, במשך 2-3 דקות
3. מפלפלים וממליחים לפי הטעם
4. מוסיפים את הנבטים, הנענע והכוסברה מקפיצים מעט בדקה האחרונה
5. אפשרות הגשה – להוסיף נבטי אלפלפא עדינים טריים ולסחוט רבע לימון

 

בתאבון,
עירית