כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

פיתת אורז מעודכן

פיתת אורז

המצאה גאונית של האחת והיחידה סיגל תבור- מומחית למטבח מקרוביוטי. קציצת אורז קריספית ומשביעה. תחליף ללחם או תוספת דגן לארוחה. אפשר להקפיא ולהפשיר בטוסטר קופץ תוך 3 דק. 

מה צריך

 

  • 2 כוסות אורז מלא
  • 4כוסות מים
  • 6בצל גדול
  • 1/2 כפית מלח ים
  • קמח כוסמין או כל קמח המומלץ לצרכי המטופל
  • חופן גרעיני דלעת

 

 

איך מכינים

 

  • מבשלים אורז במים ומצננים.
  • מטגנים בצל בשמן שומשום או שמן זית.
  • מערבבים את האורז והבצל .
  • מוסיפים לעיסה קמח בכמות שהיא פחות מכמות האורז ,עד לקבלת מרקם עיסתי.
  • מוסיפים קצת מים עד המרקם הרצוי.
  • מהעיסה יוצרים קציצות שטוחות ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
  • מפזרים על הקציצה גרעיני דלעת
  • אופים ב150 מעלות 45 דק עד השחמה

בתאבון,
עירית