כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

טבעונות 2

קציצות עדשים טבעוניות

 
 
 
 
קציצות אפויות, טבעונית עשירות בחלבון. 
דרך מצויינת לחשוף את הילדים לארוחה מזינה מלאה בסידן וירקות
 
 

מה צריך


1 כוס עדשים כתומות
1 בטטה קלופה וחתוכה גס
1 בצל סגול
1 זוקיני גדול חתוך גס
¼ כוס טחינה משומשום מלא
שמן זית

איך מכינים


1. משרים את העדשים במים כ-4 שעות.
2. מחממים את התנור ל-200 מעלות, מכינים בתבנית נייר אפייה משומן בשמן זית.
3. מסננים את העדשים, מכניסים למעבד מזון עם שאר המרכיבים ומעבדים לעיסה טחונה היטב.
4. יוצרים קציצות ומניחים בתבנית, מזלפים עליהן מעט שמן זית.
5. אופים כחצי שעה, בודקים אם הקציצות קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים.
6. מגישים ולוקחים אחת מיד, לפני שהן נעלמות. 

בתאבון,
עירית