כמה מילים עלי

נעים להכיר, אני עירית אדן. יום יום אני רואה וחווה את הקשר בין האוכל שבו אנחנו מזינים את הגוף לבריאות הפיזית והרגשית שלנו.  זאת בדיוק הסיבה שאני מרגישה שהמקצוע שלי והידע שצברתי לאורך השנים, הם שליחות.

פוסטים אחרונים

kinoa

קרקר קינואה

זה בדוק! רוב האנשים יורדים משמעותית במשקל כשהם מפחיתים לחם וסוכר. כשאני מציעה למטופלים להפחית לחם, זה נראה להם סוף העולם!

הנה תחליף פשוט, טעים,בריא וללא גלוטן

מה צריך


1 כוס קינואה יבשה
4 כוסות מים רתוחים עם מעט מלח
1 כפית מלח אטלנטי
1 ביצה
3 כפות ממרח פסטו
תבלינים: גרעיני דלעת, קצח, שומשום, אורגנו


איך מכינים

  1. מבשלים את הקינואה במים רותחים (כמו פסטה) כ-10 דקות.
  2. מסננים ומצננים.
  3. מוסיפים את הפסטו, הביצה, התבלינים והגרעינים.
  4. מניחים נייר אפייה בתבנית.
  5. משטחים את העיסה למשטח דק בתבנית.
  6. אופים בחום של 180 מעלות, במשך 30 דקות ועד מרקם קריספי.

בתאבון,
עירית